Van Vliet Autogroep bestaat uit 13 vestigingen en is het enige autobedrijf in het Groene Hart met bijna 150 jaar ervaring. Een toonaangevend familiebedrijf dat particulieren en bedrijven helpt om vertrouwd vooruit te gaan. Op de weg én in het leven. Bij ons kun je een nieuwe of tweedehands personenauto en bedrijfswagen kopen of leasen. Met ijzersterke merken als Opel, Peugeot, Citroën, Kia, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep en Aiways. Wij verzorgen onderhoud, reparatie en herstellen schade als dat nodig is. Daarnaast richten we bedrijfswagens in en hebben we een onderdelenservice. Kortom wij zijn een full-service autobedrijf. En staan klaar voor onze klanten.

Voor onze vestiging Autocentrum Van Vliet in Woerden zijn wij op zoek naar een

                                                FRONTOFFICE MEDEWERKER

                                                                        24 – 40 uur

Waarom is deze functie zo gaaf?

Als frontoffice medewerker ben je verantwoordelijk voor het eerste klantcontact. Of het nu gaat om reparaties of onderhoud aan hun auto, jij bent degene die de sleutel in ontvangst neemt. Op een vriendelijke en behulpzame manier sta je klaar om vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat de klanten zich geholpen voelen. Naast het regelen van de communicatie, plan je ook afspraken voor de werkplaats. Vervolgens bel je de klanten om te achterhalen of ze tevreden waren met hun bezoek. Bij het ophalen van de auto bespreek je samen met hen welke werkzaamheden zijn uitgevoerd. Bovendien besteed je aandacht aan een warme ontvangst voor de klanten door ze een heerlijke kop koffie of thee aan te bieden.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je kan goed overweg met de computer;
 • Een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie is een pre;
 • Je bent pro-actief en gedreven;
 • De Nederlandse taal beheers je goed in woord en geschrift;
 • Collegialiteit vind jij belangrijk.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Een goede balans tussen werk en ontspanning;
 • Te gekke personeelsfeesten en borrels;
 • Opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een plezierige en dynamische werkomgeving bij een mooi bedrijf met een rijke historie;
 • Een succesvol, enthousiast en gedreven team.

Ben jij de frontoffice medewerker die wij zoeken?

Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) via telefoonnummer 0348 – 203032.

Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij

Van Vliet Bodegraven

Autocentrum Van Vliet

Bodegraven - Occasion Center


Stuur je sollicitatie