Gaat jouw hart sneller kloppen van mobiliteit, techniek en onze mooie merken, maar ook van blije klanten en collega’s? En lijkt het jou een toffe uitdaging om manager Front & Back Office te worden voor onze drie Van Vliet PGH vestigingen (Woerden, Alphen a/d Rijn en Waddinxveen)? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

In deze functie ben je, samen met je teams, verantwoordelijk voor de administratieve aftersales activiteiten en het aftersales klanten contact binnen de Van Vliet PGH vestigingen. Je waarborgt dat alle werkplaats doorgangen goed het vastgestelde aftersales proces doorlopen en dat de klanttevredenheid gegarandeerd wordt. Je bent het aanspreekpunt voor de Front Office collega’s op de vestigingen, en de Back Office collega’s in Waddinxveen en plant de bezetting van de teams. Op basis van de aangeleverde KPI’s uit Van Vliet Autogroep en de importeur stuur je en je rapporteert rechtstreeks aan de Van Vliet PGH – Directeur en de Van Vliet Autogroep – After Sales Directeur.

Wie ben jij?

Je werkt op HBO niveau en hebt minimaal 3 jaar werkervaring bij een merkdealerbedrijf in een soortgelijke (leidinggevende) functie. Je bent hulpvaardig en oplossingsgericht; een probleem is voor jou een uitdaging. Natuurlijk ben je technisch sterk, maar je bent ook heel goed in de omgang met klanten. Je zorgt er voor dat de klant met een tevreden gevoel onze vestiging verlaat. 

Je bent leergierig, stressbestendig en komt je afspraken altijd na. Daarnaast vragen we van je dat je initiatieven neemt en continue werkt aan een verbetering van jouw afdeling. Je bent in het bezit van een rijbewijs en woont in het Groene Hart. 

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je start de dag met een lekkere kop koffie en intussen stromen jouw collega’s binnen. De voetbalwedstrijd van gisterenavond is onderwerp van gesprek. Daarna gaat het over de grote deal die door de verkoop collega’s is binnengehaald, hierdoor staat er vandaag een gezonde druk op de werkplaatsplanning. Je neemt met de Back Office collega’s de dag door. Ondanks het vele werk is de planning dusdanig voor elkaar dat je vandaag met jouw collega’s deze klus gaat klaren. Een collega van het Front Office team van Woerden belt met een vraag van een klant en je helpt haar met het juiste antwoord. Dan neem je de klacht van mevrouw de Vries in behandeling. Nadat je, voor beide partijen, tot een goede oplossing bent gekomen neem je contact met haar op. Je verwerkt één en ander administratief en gaat dan verder met een vraagstuk van een collega. Aan het einde van de dag zwaait een tevreden klant naar je. Je zwaait terug en denkt “hier doen we het voor”. Je beseft dat dit de baan is die echt bij je past en waar je blij van wordt en kijkt uit naar de volgende werkdag.  

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris kom je in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit negen vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met zo’n 200 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots!  

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben
hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De
meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. Het is belangrijk om een juiste balans in het leven te vinden, daarom faciliteren wij graag regelingen als ouderschapsverlof, Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG), generatiepact en Regeling Vervroegd Uittreden (RVU).

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

Van Vliet PGH Woerden

De laatste jaren timmeren de Franse merken Peugeot en Citroën flink aan de weg met een uitgebreid cross-over aanbod en hybride auto’s. Hou jij van innovatie? Dan hoor jij misschien wel thuis bij Van Vliet PGH.

Van Vliet PGH Waddinxveen

De laatste jaren timmeren de Franse merken Peugeot en Citroën flink aan de weg met een uitgebreid cross-over aanbod en hybride auto’s. Hou jij van innovatie? Dan hoor jij misschien wel thuis bij Van Vliet PGH.

Van Vliet PGH Alphen a/d Rijn

De laatste jaren timmeren de Franse merken Peugeot en Citroën flink aan de weg met een uitgebreid cross-over aanbod en hybride auto’s. Hou jij van innovatie? Dan hoor jij misschien wel thuis bij Van Vliet PGH.

Stuur hier direct je sollicitatie