Gaat jouw hart sneller kloppen als je een schade opknapt en wil jij het beste in jezelf naar boven halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je voert zelfstandig alle voorkomende carrosserie- en plaatwerkzaamheden uit. Plaatdelen herstel en vernieuw je en je houdt je bezig met het richten, meten en uitlijnen van carrosserieën. Met behulp van meet- en testapparatuur beoordeel jij de werking van de aanwezige systemen in de voertuigen. Voordat de auto wordt aangeleverd in de spuiterij zorg je er voor dat alle herstelwerkzaamheden strak zijn uitgevoerd. Jij draagt er aan bij dat de klant met een tevreden gevoel onze vestiging verlaat.

Wie ben jij?

Je hebt een diploma Eerste autoschadehersteller op zak en hebt, bij voorkeur, ervaring in een soortgelijke functie bij een autoschadeherstelbedrijf. Je stelt hoge eisen aan je werk, denkt niet in problemen maar in oplossingen. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Je kunt ook goed samenwerken met je collega’s. Initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend en met enthousiasme voer jij je werk uit. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en woon je binnen een straal van 20 kilometer van Harmelen.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je begint de dag met een kop koffie en bespreekt met jouw collega de spannende voetbalwedstrijd van gisterenavond. Je klokt in op de iPad, rijdt de auto waar je mee gaat beginnen naar binnen en begint met het uitlezen van de auto. Je vervangt daarna een aantal onderdelen en voert reparaties uit. Tijdens het werk maak je met de iPad foto’s van de auto om het schadedossier zo compleet mogelijk te maken. Als je klaar bent klok je uit en staat de volgende schadeauto voor je klaar. Na wat laswerk en reparaties zit jouw werkdag erop en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Je beseft dat dit de baan is die echt bij je past en waar je blij van wordt en je kijkt uit naar de volgende werkdag.

Wat bieden wij?

Je krijgt een goed salaris en komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit elf vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2023 en 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met Schadenet behoren we tot de 10 beste schadeherstelbedrijven van Nederland.

Met zo’n 240 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots. “Jouw rijplezier is onze drive”!

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben
hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De
meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. Het is belangrijk om een goede balans tussen werk en ontspanning te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in te vullen. Dit betekent dat je als ICT’er, marketeer, financieel professional, autotechnicus of verkoopadviseur parttime bij ons aan de slag kan. 

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

Schadenet Van Vliet Harmelen

Schadenet Van Vliet uit Harmelen weet dat autoschade geen pretje is. Of het nu om een kras, brandplekje of grote beschadiging gaat: wij lossen het op.

Stuur hier direct je sollicitatie