Vanwege groei en ambities zijn wij voor Van Vliet Autogroep in Woerden op zoek naar een parttime medewerker op de debiteuren/crediteuren administratie.

Wat ga je doen?

In deze allround job verwerk je inkoopfacturen in ons digitaal facturensysteem (White Vision) en verzorg je de crediteuren betalingen. Je verwerkt de kassen van al onze vestigingen. Je zorgt voor debiteurenbeheer en beantwoordt de telefoon. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s daar waar nodig.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een MBO diploma en hebt, bij voorkeur, enige ervaring in een soortgelijke functie. Je pakt werkzaamheden snel op, bent proactief en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Je bent een kei in het controleren en boeken van facturen maar bent ook scherp op het signaleren van afwijkingen en het oplossen ervan. De Nederlandse taal beheers je goed in woord en geschrift. Verder woon je in, of binnen een straal van 20 kilometer om, Woerden.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je begint de dag met een kop koffie en een praatje met jouw collega’s. Dan begin je met het inboeken van de inkoopfacturen. Ondertussen gaat de telefoon. Je neemt op en beantwoord de vraag van jouw collega over een factuur die is gestuurd. Je lost het probleem op werkt de inkoopfacturen verder af. Daarna verwerk je de inhoud van de kas van de vestigingen in Woerden, Bodegraven, Harmelen, Alphen aan den Rijn, Gouda en Waddinxveen. Dan is het tijd om de openstaande facturen na te bellen; je pakt jouw debiteurenlijst erbij en belt klanten na die nog een factuur hebben open staan. Als jouw werkzaamheden erop zitten vraag je jouw collega’s of je ze nog ergens mee kan helpen. Aan het eind van de dag besef je dat dit de baan is die echt bij je past en waar je blij van wordt en je kijkt uit naar de volgende werkdag.   

Wat bieden wij?

Je komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Welkomstbonus van € 2.500 (Op basis van fulltime dienstverband, uit te betalen na 6 maanden succesvol samenwerken).

Het is belangrijk om een juiste balans in het leven te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in vullen en creëren wij een omgeving waarin werk en privé prima samen gaan. Dit betekent dat je niet alleen als ICT’er, marketeer of financieel professional parttime bij ons aan de slag kunt, maar ook als autotechnicus of verkoopadviseur. Daarnaast faciliteren wij graag regelingen als ouderschapsverlof, Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG), generatiepact en Regeling Vervroegd Uittreden (RVU).

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit elf vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2023 en 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met Schadenet behoren we tot de 10 beste schadeherstelbedrijven van Nederland.

Met zo’n 240 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots. “Jouw rijplezier is onze drive”!

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben
hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De
meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. Het is belangrijk om een goede balans tussen werk en ontspanning te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in te vullen. Dit betekent dat je als ICT’er, marketeer, financieel professional, autotechnicus of verkoopadviseur parttime bij ons aan de slag kan. 

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

autocentrum van vliet woerden

Van Vliet Autogroep Woerden

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit negen vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Kia, Peugeot en Citroen.

Stuur hier direct je sollicitatie