KOM JIJ STAGE LOPEN BIJ ONS AUTOBEDRIJF?

Stage lopen en een passie voor auto’s? Ontwikkel jouw kennis nog verder bij Van Vliet Autogroep. Natuurlijk willen wij ook van jou leren, dus kom maar op met verrassende ideeën. Wie weet kunnen wij jou een stage bieden die past bij jouw talenten en interesses.

Kijk je ogen uit bij Van Vliet Autogroep

Het aantal uur dat je werkt is afhankelijk van je school en stageopdracht. Tijdens je stage draai je mee in het bedrijf en krijg je een gezonde dosis zelfstandigheid. Toch gooien we je niet zomaar in het diepe. Naast een startgesprek met je manager staan je collega’s klaar om je wegwijs te maken in de organisatie. Je wordt gezien en gehoord, je leert en wij leren ook graag van jou!

Enthousiast?

Stage en opleiding Van Vliet AutogroepAutomonteur in opleiding

Automonteur opleiding

Volg jij een automonteur opleiding bij ROC Midden Nederland Automotive College of de School voor Techniek in Amersfoort? Of wil je autoverkoper worden en wil je de IVA Business School gaan doen? Superleuk als je auto’s geweldig vindt en je van je hobby je werk wil maken.

Laat het ons weten, wie weet hebben wij al een leuke bijbaan, stage of vervolg carrièremogelijkheden voor je. Kom gerust een dag kijken of meelopen in een van onze vestigingen! Wij hebben een autobedrijf in Woerden, een autobedrijf in Harmelen, een autobedrijf in Waddinxveen, een autobedrijf in Bodegraven en een autobedrijf in Waddinxveen. En zijn nog steeds volop in beweging en blijven groeien.