Kom je stage lopen bij ons autobedrijf?

Stage lopen en een passie voor auto’s? Maak je eerste stappen bij Van Vliet Autogroep. Breid je kennis nog verder uit door ervaring op te doen bij onze diverse autobedrijven. Natuurlijk willen wij ook van jou leren, dus kom maar op met verrassende ideeën. Wie weet kunnen we je een stageplek aanbieden die aansluit bij jouw talenten en interesses.

Kijk je ogen uit bij Van Vliet Autogroep

Meelopen in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan is een fantastische start van jouw carrière. Het aantal uren dat je werkt is afhankelijk van je school en de inhoud van je stageopdracht. Tijdens je stage draai je mee in het bedrijf en krijg je een gezonde dosis zelfstandigheid. We zien je als een volwaardige collega, waardoor je extra veel leert. Toch gooien we je niet zomaar in het diepe. Naast een kennismakingsgesprek met je manager staan je collega’s klaar om je wegwijs te maken binnen de organisatie. Je bent immers onderdeel van ons hechte team. Je wordt gezien en gehoord, je leert en wij leren ook graag van jou!

Enthousiast?

Stage en opleiding Van Vliet Autogroep

Automonteur opleiding

Volg jij een automonteur opleiding bij ROC Midden Nederland Automotive College of de School voor Techniek in Amersfoort? Of wil je autoverkoper worden en wil je de IVA Business School gaan doen? Superleuk als je auto’s geweldig vindt en je van je hobby je werk wil maken.

Laat ons weten wat jouw plannen zijn, wie weet hebben we al een interessante bijbaan, stageplek of mogelijkheden voor verdere carrièreontwikkeling. Kom gerust een dag kijken of meelopen in een van onze vestigingen! We hebben autobedrijven in Woerden, Harmelen, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Waddinxveen en Gouda. Het opvallende is dat we niet stil blijven staan in onze groei, maar voortdurend vooruitgaan.

Verhalen op de werkvloer - Robbert 2

“Ik voel me hier ontzettend thuis”

Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding ‘Technisch Specialist Personenauto’s’ en voel me tijdens mijn al anderhalf jaar durende stage bij Fase Autobedrijven helemaal op mijn gemak. Ik voer dagelijks diverse taken uit, waaronder regulier onderhoud en het opsporen van complexe diagnoses. Het mooie is dat Kia een merk is waarbij de techniek echt goed doordacht is en de auto’s erg sleutelvriendelijk zijn. Op de werkvloer heerst er altijd een positieve sfeer en het contact met mijn collega’s is goed. Ik kan altijd rekenen op hun hulp en ondersteuning wanneer ik het nodig heb. Vrijdagmiddag is inmiddels een vaste traditie: een gezellige borrel waarbij we regelmatig darten.

Automonteur in opleiding Robbert – Fase Autobedrijven Waddinxveen