Over ons

Voorstelrondje

Al bijna 150 jaar is Van Vliet Autogroep een autobedrijf dat de klant centraal stelt. Met diverse showrooms en werkplaatsen waar onderhoud en reparatie plaatsvinden, een schadeherstelbedrijf én zelfs een leasemaatschappij. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen we ervoor dat elke klant de beste service krijgt. Of ze nu op zoek zijn naar een nieuwe auto, onderhoud nodig hebben of schade willen laten herstellen.

Wist je dat wij 8 verschillende vestigingen hebben, verspreid door het prachtige Groene Hart? Onze vestigingen bevinden zich in Woerden, Waddinxveen, Harmelen, Gouda, Bodegraven en Alphen aan den Rijn. Dit geeft onze 250 collega’s de mogelijkheid om dicht bij onze klanten te zijn en snel in actie te komen wanneer dat nodig is.

Wat onze klanten vooral waarderen is de persoonlijke benadering en kwaliteit die ze bij ons ervaren. We nemen de tijd om te luisteren naar hun wensen en behoeften, zodat we een passende oplossing kunnen bieden. Daarnaast streven we ernaar om altijd een stapje extra te zetten en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Het is trouwens wel heel bijzonder om te vermelden dat ons familiebedrijf al sinds 1879 bestaat! Dit feit onderstreept alleen maar hoe gepassioneerd en toegewijd wij zijn in ons vakgebied. Onze lange geschiedenis heeft ervoor gezorgd dat we vandaag de dag bekendstaan als een betrouwbare autobedrijf met aandacht voor kwaliteit en oog voor detail.

Wat zo leuk is, is dat onze sterke punten naar voren komen in de beoordelingen van onze klanten met een gemiddelde van maar liefst een 9+! Wil jij ons helpen deze fantastische score te behouden door de verwachtingen van de klanten te overtreffen?

Dertien vestigingen, uiteenlopende merken

Duitsland, Frankrijk, Italië, Amerika, Korea en China: in de dochterbedrijven en de acht vestigingen die het holdingbedrijf Van Vliet Autogroep telt, vinden we een internationaal gezelschap van sterke merken terug. Ontstaan vanuit de gedachte: breed sta je sterker!

Van Vliet Autogroep vertegenwoordigt de merken Opel, Peugeot, Citroën, Kia, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep en Aiways. Ook zijn we erkend reparateur van het merk Alfa Romeo. Een eigen schadeherstelbedrijf (Schadenet Van Vliet) en leasemaatschappij (Van Vliet Autolease) maken ook deel uit van onze groep. Per 1 juli 2024 zijn Fase Autobedrijven en AutoWinkel verdergegaan onder de naam Autocentrum Van Vliet.


Trots op ...

Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum Van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagen cup! 

Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland en tot Platinum Prestige dealer 2018. Daarnaast is Kia het bestverkochte automerk van 2022 en hebben we de Kia Top Dealer award 2023 in ontvangst mogen nemen! Ook AutoWinkel behaalde mooie resultaten en heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. 

Onze klantbeoordeling is zeer positief. Dus we zijn extra trots op al onze Van Vliet Autogroep medewerkers, zij zorgen er dagelijks voor dat wij kwaliteit leveren en onze klanten tevreden autorijders zijn en ook voor onderhoud en nieuwe aankopen graag bij ons langs komen!

Meet & greet?

Natuurlijk verwelkomen wij voor alle vestigingen maar al te graag nieuwe automotive collega’s en kijken wij uit naar een meet & greet. Zien wij jou gauw? Wie weet ontdek je na een bezoek en goed gesprek wel hoe leuk het voor jou kan zijn om bij ons te werken. Bekijk onze bedrijven.

Diversiteit in bedrijven

Autocentrum Van Vliet

Autocentrum Van Vliet vertegenwoordigt de merken Opel, Peugeot, Citroën, Kia, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep en Aiways. Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren, al sinds 1879. Arjan van Vliet is eigenaar & directeur van Autocentrum Van Vliet. Hij is de vijfde generatie Van Vliet die werkzaam is bij het familiebedrijf. Wil jij meebouwen aan de toekomst van ons agentschap en werken in een gezellig team? Ook kun je hier tussen de middag een potje Fifa spelen met te gekke collega’s

Van Vliet Autolease

Van Vliet Autolease is de leasemaatschappij voor het midden en klein bedrijf in het Groene Hart. Ons team verzorgt professioneel maatwerk, passend bij de wensen van de zakelijke rijder, ondernemer of werknemer. Van Vliet Autolease bestaat uit een leuk, klein team en heeft ruime keuze in merken en modellen en in leasevormen. Vind jij het prettig om persoonlijk en flexibel te werken? 

Schadenet van Vliet Harmelen

Schadenet Van Vliet

Schadenet Van Vliet uit Harmelen weet dat autoschade geen pretje is. Of het nu om een kras, brandplekje of grote beschadiging gaat: onze medewerkers nemen de zorgen weg.
Gaat jouw hart sneller kloppen als je schade opknapt? Ben jij expert in secuur werken? En werk je graag in een gezellig team? 

 
 Overtuigd van ons bedrijf?

Bekijk al onze vacatures. Zit er een passende vacature voor je bij? Zet je carrière dan in de volgende versnelling en solliciteer direct. Wij zijn namelijk altijd opzoek naar nieuw talent en ontmoeten je graag.