OVER ONS

Voorstelrondje

Al 134 jaar een klantgericht autobedrijf. Inmiddels met vestigingen in Woerden, Harmelen, Bodegraven, Alphen a/d Rijn en Waddinxveen. Met eigen winkels, werkplaatsen voor onderhoud en reparatie, een schadebedrijf en een klantcontactcenter. Sinds 1879 een familiebedrijf met een doel: autorijders blij maken.
Het leuke is dat we dit terug zien in onze klantbeoordeling van gemiddeld een 9+! Help jij deze score in stand houden door de verwachtingen van de klant te overtreffen in jouw droombaan?

Over Van Vliet AutogroepTien vestigingen, uiteenlopende merken

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit negen vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep.Trots op ...

Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagen cup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen.

En al eerder genoemd dat onze klantbeoordeling hoog is. Dus we zijn extra trots op al onze Van Vliet Autogroep medewerkers, zij zorgen er dagelijks voor dat wij kwaliteit leveren en onze klanten blije autorijders zijn en ook voor onderhoud en nieuwe aankopen graag bij ons langs komen!"Ik vind het gaaf om zo aan een auto te sleutelen dat de autorijder erna niets van de hinder merkt!"
Jeroen
Automonteur bij Autocentrum van VlietOvertuigd van ons bedrijf?

Bekijk al onze vacatures en solliciteer direct. Wij ontmoeten je graag.