OVER ONS

Voorstelrondje

Al 143 jaar een klantgericht autobedrijf in het Groene Hart. Inmiddels met elf vestigingen in Woerden, Harmelen, Bodegraven, Gouda, Alphen a/d Rijn en Waddinxveen. Met onze showrooms, werkplaatsen voor onderhoud en reparatie, een schadeherstelbedrijf en leasemaatschappij. Sinds 1879 een krachtig familiebedrijf met de slogan: “Jouw rijplezier is onze drive.”
Het leuke is dat we onze drive terug zien in onze klantbeoordeling van gemiddeld een 9+! Help jij deze score in stand houden door de verwachtingen van de klant te overtreffen in jouw droombaan?

Over Van Vliet AutogroepElf vestigingen, uiteenlopende merken

Duitsland, Frankrijk, Italië, Amerika, Korea en China: in de dochterbedrijven en de elf vestigingen die het holdingbedrijf Van Vliet Autogroep telt, vinden we een internationaal gezelschap van sterke merken terug. Ontstaan vanuit de gedachte: breed sta je sterker!

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) vertegenwoordigt de merken: Opel en Aiways (Autocentrum Van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet Van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep.
Trots op ...

Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum Van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagen cup! 

Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland en tot Platinum Prestige dealer 2018. Daarnaast is Kia het bestverkochte automerk van 2022 en hebben we de Kia Top Dealer award 2023 in ontvangst mogen nemen!  Ook AutoWinkel behaalde mooie resultaten en heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen.

Onze klantbeoordeling is zeer positief. Dus we zijn extra trots op al onze Van Vliet Autogroep medewerkers, zij zorgen er dagelijks voor dat wij kwaliteit leveren en onze klanten blije autorijders zijn en ook voor onderhoud en nieuwe aankopen graag bij ons langs komen!

Meet & greet met jou?

Natuurlijk verwelkomen wij voor alle vestigingen maar al te graag nieuwe automotive collega’s en kijken wij uit naar een meet & greet. Zien wij jou gauw? Wie weet ontdek je na een bezoek en goed gesprek wel hoe leuk het voor jou kan zijn om bij ons te werken. Bekijk onze bedrijven.

Diversiteit in bedrijven

Over Autocentrum Van Vliet

Bij Autocentrum Van Vliet vertegenwoordigen wij het betrouwbare merk Opel en Aiways, in vier vestigingen in Woerden, Bodegraven, Gouda en Alphen aan de Rijn. Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren, al sinds 1879. Arjan van Vliet is eigenaar & directeur van Autocentrum Van Vliet. Hij is de vijfde generatie Van Vliet die werkzaam is bij het familiebedrijf. Wil jij meebouwen aan de toekomst van ons agentschap en werken in een gezellig team? Ook kun je hier tussen de middag een potje Fifa spelen met te gekke collega’s.

Over Fase Autobedrijven

Gerben staat aan het roer van de officiële Kia dealer met drie vestigingen in Midden Nederland. Wat maakt Fase Autobedrijven zo bijzonder leuk? “Onze klanten bieden wij professionele en vooral betaalbare service. Natuurlijk vinden wij vriendelijkheid en persoonlijke aandacht belangrijk in zowel de omgang met onze klanten als medewerkers”, aldus Gerben. Fase Autobedrijven werkt met een team goed getrainde, toegewijde medewerkers die met trots achter het merk Kia staan. 

Over AutoWinkel

Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth zijn de merken waar wij als dealer heel blij van worden bij AutoWinkel. Wij zijn de officiële dealer van deze Italiaanse merken en gevestigd in Woerden, Gouda/Waddinxveen en Alphen aan den Rijn. Ook Gerben staat hier met een fijn team aan het roer. Speel jij binnenkort een potje darten mee?

Ons team heet jou van harte welkom. Zien we je gauw?
 


PGH dealer

Over Van Vliet PGH

Wij, Van Vliet PGH, zijn de Peugeot en Citroën dealer van Woerden, Waddinxveen en Alphen aan den Rijn. Onder leiding van Michel Loenen staat een ontzettend leuk team met passie voor auto’s en service. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk uniek, hebben eigen talenten. Op deze diversiteit zijn wij trots! De laatste jaren zijn we flink gegroeid en we groeien graag verder. Kom jij ons helpen in de volgende stap? 

Over Vliet Lease

Vliet Lease is de leasemaatschappij voor het midden en klein bedrijf in het Groene Hart. Ons team verzorgt professioneel maatwerk, passend bij de wensen van de zakelijke rijder, ondernemer of werknemer. Vliet Lease bestaat uit een leuk, klein team en heeft ruime keuze in merken en modellen en in leasevormen. Vind jij het prettig om persoonlijk en flexibel te werken? 

Schadenet van Vliet Harmelen

Over Schadenet Van Vliet

Schadenet Van Vliet uit Harmelen weet dat autoschade geen pretje is. Of het nu om een kras, brandplekje of grote beschadiging gaat: onze medewerkers nemen de zorgen weg.
Gaat jouw hart sneller kloppen als je schade opknapt? Ben jij expert in secuur werken? En werk je graag in een gezellig team? 

 
 


Overtuigd van ons bedrijf?

Bekijk al onze vacatures. Zit er een passende vacature voor jou bij? Zet je carrière dan in de volgende versnelling en solliciteer direct. Wij zijn namelijk altijd opzoek naar nieuw talent en ontmoeten je graag.