Ontmoet onze autoliefhebbers

Hoe ga je elke dag in je werk vooruit? Lees hier hoe jouw toekomstige automotive collega’s werken, kansen grijpen, leren en lachen. Met elkaar, met onze partners en wie weet binnenkort met jou.

“Handen uit de mouwen en gaan”

Als facilitair manager ben ik verantwoordelijk voor alle vestigingen en sta ik bekend als de “trouble shooter”. Mijn taken variëren van onder andere het regelen van verhuizingen, renovaties, het aansturen van de schoonmaak, het zoeken naar oplossingen voor klimaatbeheersing tot het regelen van nieuw meubilair en BHV-certificaties. Ik geniet ervan om concrete doelen te bereiken en ben een belangrijke schakel in het grotere geheel. Ik regel van alles, ik heb contact met collega’s en externe partijen. Op de werkvloer gebeurt de automotive business en wat daarvoor nodig is wordt nog weleens onderschat.

Facilitairmanager Folkert – Van Vliet Autogroep

“Een hecht team vaste collega's”

Met een team enthousiaste collega’s sta ik al 10 jaar op deze werkvloer, waarvan de afgelopen 4 jaar als Werkplaatschef. Ik geniet ervan om voor het merk Kia te werken, omdat hun auto’s ontzettend betrouwbaar zijn en daardoor bij veel particulieren in de smaak vallen. Hierdoor heb ik veel persoonlijk contact met klanten. Kia is echt pionier op het gebied van elektrische voertuigen, ze hebben geweldige modellen en zijn niet voor niets het nummer 1 automerk in Nederland. Ik werk in een hecht team en ga regelmatig naar leuke personeelsactiviteiten, zoals de traditionele kerstborrel

Werkplaatschef Kevin – Fase Autobedrijven Waddinxveen

“Ik voel me hier ontzettend thuis”

Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding ‘Technisch Specialist Personenauto’s’ en voel me tijdens mijn al anderhalf jaar durende stage bij Fase Autobedrijven helemaal op mijn gemak. Ik voer dagelijks diverse taken uit, waaronder regulier onderhoud en het opsporen van complexe diagnoses. Het mooie is dat Kia een merk is waarbij de techniek echt goed doordacht is en de auto’s erg sleutelvriendelijk zijn. Op de werkvloer heerst er altijd een positieve sfeer en het contact met mijn collega’s is goed. Ik kan altijd rekenen op hun hulp en ondersteuning wanneer ik het nodig heb. Vrijdagmiddag is inmiddels een vaste traditie: een gezellige borrel waarbij we regelmatig darten.

Automonteur in opleiding Robbert – Fase Autobedrijven Waddinxveen

“Collegialiteit is de sleutel tot succes in ons team”

Al 32 jaar werk ik als automonteur, waarvan de afgelopen 18 jaar bij deze Kia-dealer. Momenteel als Werkplaatschef. Wat dit beroep zo fascinerend maakt, is de constante vernieuwing door middel van nieuwe technologieën en de opkomst van elektrisch rijden. Kia biedt mij regelmatig trainingen over de nieuwste modellen en productontwikkelingen, waardoor ik altijd up-to-date blijf qua kennis Daarnaast geniet ik enorm van de prettige werksfeer waarbij gezellige activiteiten zoals borrels, bbq’s en een jaarlijks personeelsfeest plaatsvinden.

Werkplaatschef Fred – Fase Autobedrijven Alphen a/d Rijn

“Ik geniet van gesprekken met klanten”

Als autoverkoper is mijn dagelijkse doel om klanten te helpen en hen met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Ik verzorg het verkoopproces vanaf de zoektocht tot aan de aflevering, inclusief het opstellen van offertes. Ook zorg ik ervoor dat de auto’s netjes en schoon klaarstaan voor proefritten en maak ik foto’s van de nieuwe voorraad auto’s. Mijn passie voor auto’s overbrengen op onze (potentiele) klanten geeft mij onwijs veel energie! Soms hoor ik klanten zeggen: “Je hebt mij zo goed geholpen, ik had niet verwacht dat je pas 20 bent.” Dat maakt me best wel trots.

Verkoopadviseur Matthias – Autocentrum Van Vliet

“Verkopen zit in mijn dna”

Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Ik ondersteun klanten tijdens het gehele proces, van het achterhalen van de klantwens tot het vinden van het juiste model, in de best passende uitvoering, elektrisch of op brandstof gedreven. Ook denk ik mee over de efficiëntste inrichting en de beste financieringsvorm. Ik stel offertes en verkoopovereenkomsten op en ben verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces en de klant follow-up. In mijn pauze geef ik een collega graag voetballes tijdens een potje FiFa in de kantine, even mijn gedachten op nul. Heerlijk! Ook ben ik voorzitter van de feestcommissie voor het jaarlijkse bedrijfsfeest: VlietFest.

Verkoopadviseur Ruben – Autocentrum Van Vliet

 

Overtuigd van ons bedrijf?

Bekijk al onze vacatures. Zit er een passende vacature voor jou bij? Zet je carrière dan in de volgende versnelling en solliciteer direct. Wij zijn namelijk altijd opzoek naar nieuw talent en ontmoeten je graag.