Van Vliet Autogroep bestaat uit 13 vestigingen en is het enige autobedrijf in het Groene Hart met bijna 150 jaar ervaring. Een toonaangevend familiebedrijf dat particulieren en bedrijven helpt om vertrouwd vooruit te gaan. Op de weg én in het leven. Bij ons kun je een nieuwe of tweedehands personenauto en bedrijfswagen kopen of leasen. Met ijzersterke merken als Opel, Peugeot, Citroën, Kia, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep en Aiways. Wij verzorgen onderhoud, reparatie en herstellen schade als dat nodig is. Daarnaast richten we bedrijfswagens in en hebben we een onderdelenservice. Kortom wij zijn een full-service autobedrijf. En staan klaar voor onze klanten.

Voor diverse vestigingen zijn wij op zoek naar een

                                               AUTOWASSER
                                                                   4 – 7 uur 

Wat ga je doen?

Als autowasser heb je de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de auto’s weer blinken, evenals het grondig reinigen van de werkplaats. Je taak omvat het wassen van diverse personenauto’s en bedrijfswagens en het verzorgen van het interieur. Het is van essentieel belang dat je flexibel bent tijdens je werkzaamheden. Je biedt hulp aan waar nodig. Onze klantgerichtheid staat centraal en wij willen ervoor zorgen dat elke klant tevreden is met zijn schone auto.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een autoliefhebber met oog voor detail; 
 • Je steekt graag je handen uit de mouwen;
 • Je zit nog op school en bent op zoek naar een bijbaan voor op de zaterdag;
 • Gemotiveerde en kwaliteitsgerichte werkhouding;
 • In bezit van rijbewijs is een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Werken met sterke merken uit de automotive branche;
 • Een goed salaris afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Een leuk team met enthousiaste collega’s;
 • Te gekke personeelsfeesten en borrels;
 • Moderne wasstraat;
 • En natuurlijk een leuke baan binnen een snel groeiende organisatie!

Ben jij de autowasser die wij zoeken?

E-mail jouw motivatie met cv naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Meer weten? Neem dan contact op met Rebecca van den Boog (HR Manager) op  0348 – 20 30 32.

Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

Autocentrum Van Vliet Alphen

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren, al sinds 1879. Wil jij werken bij een leuk autobedrijf dat gemiddeld met een dikke 9 wordt beoordeeld door onze klanten? Kom dan eens langs, we zien je graag.

Autocentrum Van Vliet Alphen a/d Rijn

De laatste jaren timmeren de Franse merken Peugeot en Citroën flink aan de weg met een uitgebreid cross-over aanbod en hybride auto’s. Hou jij van innovatie? Dan hoor jij misschien wel thuis bij Van Vliet PGH.


Stuur hier direct je sollicitatie