Kun jij makkelijk schakelen en bewaar je op hectische momenten het overzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je de spil tussen klanten, verzekeringsmaatschappijen, expertisediensten en de werkplaats. Je houd je bezig met het hele hersteltraject; van het opnemen van de schade tot het calculeren, bestellen van onderdelen en het afhandelen van de schade. Je staat zowel klanten als schade-experts met een glimlach te woord en zorgt ervoor dat het voertuig op een correcte manier wordt afgeleverd. Je doet er alles voor om onze klanten weer blij de weg op te sturen.

Wie ben jij?

Je hebt een opleiding tot schademanager afgerond of hebt enige jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Je bent bekend met Audatex of liever nog in het bezit van een geldige Audatex certificaat. Dagelijks verwonder je onze klanten met jouw vriendelijke en proactieve houding. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je kunt ook goed samenwerken met je collega’s. Je bent in het bezit van een rijbewijs en woont in, of binnen een straal van 20 kilometer om, Harmelen.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je begint de dag met een kop koffie en neemt de dag door met jouw collega’s. Dan komt mevrouw Verhulst haar auto brengen voor herstel. Jij pakt het dossier erbij dat je een paar dagen daarvoor hebt voorbereid, met duidelijke foto’s en de nodige kopieën van de bekende documenten. Je vertelt haar hoe het traject er verder uit gaat zien. Je pakt het dossier verder op in DeltaW. Aansluitend bestel je de onderdelen voor een klant die later die week zijn auto komt brengen. Dan komt meneer Bode een schade aan zijn auto laten zien, die hij graag wil laten herstellen. Je geeft hem een prijs en plant het herstel in. Aansluitend doe je een aantal nacalculaties. Dan staat meneer Bakker aan de balie. Je had hem net gebeld dat zijn auto klaar is en hij komt hem halen. Je overhandigt de sleutel en loopt met hem mee naar buiten om uitleg te geven over het herstelde werk. Jullie lopen gelijk een rondje om de huurauto voor een snelle controle. Hij stapt tevreden in zijn herstelde auto en vertrekt. Aan het eind van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis. Je beseft dat dit de baan is die echt bij je past, waar je blij van wordt en kijkt uit naar de volgende werkdag.

Wat bieden wij?

Je krijgt een goed salaris en komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit tien vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met zo’n 200 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots! Het is belangrijk om een juiste balans in het leven te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in vullen en creëren wij een omgeving waarin werk en privé prima samen gaan. Dit betekent dat je niet alleen als ICT’er, marketeer of financieel professional parttime bij ons aan de slag kunt, maar ook als autotechnicus of verkoopadviseur. Daarnaast faciliteren wij graag regelingen als ouderschapsverlof, Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG), generatiepact en Regeling Vervroegd Uittreden (RVU). Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

SchadeNet van Vliet Harmelen

chadenet Van Vliet uit Harmelen weet dat autoschade geen pretje is. Of het nu om een kras, brandplekje of grote beschadiging gaat: wij lossen het op.

Stuur hier direct je sollicitatie