Van Vliet Autogroep bestaat uit 9 vestigingen en is het enige autobedrijf in het Groene Hart met bijna 150 jaar ervaring. Een toonaangevend familiebedrijf dat particulieren en bedrijven helpt om vertrouwd vooruit te gaan. Op de weg én in het leven. Bij ons kun je een nieuwe of tweedehands personenauto en bedrijfswagen kopen of leasen. Met ijzersterke merken als Opel, Peugeot, Citroën, Kia, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep en Aiways. Wij verzorgen onderhoud, reparatie en herstellen schade als dat nodig is. Daarnaast richten we bedrijfswagens in en hebben we een onderdelenservice. Kortom wij zijn een full-service autobedrijf. En staan klaar voor onze klanten.

Voor diverse vestigingen zijn wij op zoek naar een     

                                                                                                                                                                                                                                            AUTOWASSER                                                                                                                                     4-7 uur per week

Wat ga je doen?

Als autowasser heb je de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de auto’s weer blinken, evenals het grondig reinigen van de werkplaats. Je taak omvat het wassen van diverse personenauto’s en bedrijfswagens en het verzorgen van het interieur. Het is van essentieel belang dat je flexibel bent tijdens je werkzaamheden. Je biedt hulp aan waar nodig. Onze klantgerichtheid staat centraal en wij willen ervoor zorgen dat elke klant tevreden is met zijn schone auto.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een autoliefhebber met oog voor detail; 
 • Je steekt graag je handen uit de mouwen; 
 • Je zit nog op school en bent op zoek naar een bijbaan voor op de zaterdag;
 • Gemotiveerde en kwaliteitsgerichte werkhouding;
 • In bezit van rijbewijs is een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Werken met sterke merken uit de automotive branche;
 • Een goed salaris afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Een leuk team met enthousiaste collega’s;
 • Te gekke personeelsfeesten en borrels;
 • Moderne wasstraat;
 • En natuurlijk een leuke baan binnen een snel groeiende organisatie!

Ben jij de autowasser die wij zoeken?

Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca van den Boog (HR Manager) via telefoonnummer 0348 – 203032.

Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij

Autocentrum Van Vliet Alphen aan den Rijn | Curieweg 11

Kia, Fiat, Fiat Professional, Jeep en Abarth


Stuur je sollicitatie