Wij zijn opzoek naar een enthousiaste C#Programmeur op oproepbasis voor zo’n 8 – 16 uur per week. 

Wat ga je doen?

In deze functie onderhoud en verbeter je de in-house ontwikkelde C# software en websites. Je ontwerpt nieuwe oplossingen voor in het bedrijf spelende vraagstukken. Je overlegt met de stakeholders van de projecten en je weet hun feedback om te zetten in betrouwbare, robuuste en efficiënte code.

Wie ben jij?

Je studeert Informatica of een vergelijkbare studie op HBO of Universitair niveau en zoekt een bijbaan. De programmeertaal C# .NET heeft voor jou weinig geheimen meer, maar ook met andere talen en/of frameworks heb je mogelijk ervaring (MSSQL, Javascript, ASP.NET, Angular, TypeScript, HTML). Zelfstandig werken is voor jou geen enkel probleem maar je kunt ook goed samenwerken met je collega’s. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen en initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend. Je werkt nauwkeurig en secuur, bent betrouwbaar en voelt je verantwoordelijk voor het door jou geleverde werk. Je woont in, of binnen een straal van 20 kilometer om, Woerden.

 

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je begint de dag met een kop verse-bonenkoffie. Je start de computer op en ziet dat je een mail hebt ontvangen over een fout in het magazijnprogramma. Je duikt de computer in en verbetert de programmacode. Daarna ga je aan de slag met de occasionmodule van onze websites. Je zorgt ervoor dat de snelheid verbetert en dat de occasions makkelijker te vinden zijn voor onze klanten. Je gaat met een voldaan gevoel naar huis. Je beseft dat dit de bijbaan is die echt bij je past en waar je blij van wordt en kijkt uit naar jouw volgende werkdag.

 

Wat bieden wij?

Je krijgt een goed salaris en komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Verder drink je bij ons de lekkerste verse bonen koffie; alleen dit is al de moeite van jouw sollicitatie waard!

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit negen vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met zo’n 200 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots!  

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben
hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De
meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. Het is belangrijk om een goede balans tussen werk en ontspanning te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in te vullen. Dit betekent dat je als ICT’er, marketeer, financieel professional, autotechnicus of verkoopadviseur parttime bij ons aan de slag kan. 

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca van den Boog (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

autocentrum van vliet woerden

Van Vliet Autogroep Woerden

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit negen vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Kia, Peugeot en Citroen.

Stuur hier direct je sollicitatie