Neem jij graag werk uit handen van je collega’s en ben je proactief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze bijbaan ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Je ontvangt bestaande en potentiële klanten en voorziet ze van een kop koffie, thee of iets anders. Je zorgt er voor dat de showroom er netjes uit ziet. Je maakt foto’s van onze auto’s, beheert de voorraad online en zorgt ervoor dat alle advertenties up-to-date zijn. Je neemt de telefoon aan, taxeert auto’s en zorgt voor een sluitende administratie. Jouw doel is dat alles achter de schermen top geregeld is.

Wie ben jij?

Je hebt een representatieve uitstraling, bent enthousiast en hebt, bij voorkeur, (stage)ervaring binnen de Automotive. Je verwondert onze (potentiële) klanten met jouw vriendelijke en proactieve houding. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel, zonder dat je daarbij de commerciële doestellingen uit het oog verliest. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je kunt ook goed samenwerken met je collega’s. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen en initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs (of ben je bezig met lessen).

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je begint de dag met een kop koffie, thee of iets anders en bespreekt met jouw collega’s de nieuwste modellen. Je neemt de agenda van vandaag door zodat je weet hoe jouw dag er uit gaat zien. Als je door de showroom loopt valt het je op dat het  nieuwe model een beter plekje verdiend; je verrijdt een aantal auto’s, zet het model naar wens vooraan en zorgt ervoor dat de showroom er weer top uitziet. Als er klanten binnen komen lopen bied je ze iets te drinken aan, daarna plan je een afspraak in voor een proefrit en schiet een paar knappe foto’s van de auto’s die net zijn binnengekomen. Je zet een aantal auto’s op internet en maakt daarna nog de administratie in orde. Aan het einde van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis. Je beseft dat dit de bijbaan is die echt bij je past en waar je blij van wordt en kijkt uit naar de volgende werkdag.

Wat bieden wij?

Je krijgt een goed salaris en je komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk, daarom is er ruimte voor het volgen van een studie en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden; de moeite van het solliciteren waard! Daarnaast faciliteren wij graag regelingen als ouderschapsverlof, Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG), generatiepact en Regeling Vervroegd Uittreden (RVU).

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit negen vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met zo’n 200 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots!  

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben
hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De
meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. Het is belangrijk om een goede balans tussen werk en ontspanning te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in te vullen. Dit betekent dat je als ICT’er, marketeer, financieel professional, autotechnicus of verkoopadviseur parttime bij ons aan de slag kan. 

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

Autowinkel / Fase Woerden

Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth en Kia zijn de merken waar je bij ons mee werkt. Merken met een echte passie.

Stuur hier direct je sollicitatie