Heb jij gevoel voor commercie, oog voor detail en wil jij ook graag onderdeel zijn van onze groeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze allround job verwerk je de orders van de bedrijfs- en personenwagens en je bereid afleveringen voor. Je zorgt ervoor dat alle occasions mooi gefotografeerd worden en kunt de agenda uitstekend beheren. Je kunt goed overweg met een CRM systeem en hebt contact met bestaande klanten over lopende en nieuwe orders.

 

Wie ben jij?

Je hebt een commerciële opleiding gevolgd en hebt werkervaring op een commerciële binnendienst, bij voorkeur in de Automotive. Je bent enthousiast en verwondert dagelijks jouw collega’s met jouw vriendelijke en proactieve houding. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je bent nauwkeurig. Je werkt makkelijk en snel met verschillende computerprogramma’s en steekt graag je handen uit de mouwen. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en woon je binnen een straal van 20 kilometer om Woerden.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je begint de dag met een kop verse bonenkoffie of thee en bespreekt met jouw collega’s de nieuwste Netflix serie. Je zet je computer aan en begint met het openen van de afleverlijst. Het is vandaag donderdag, je checkt nog even de afleveringen voor vandaag en het weekend, die staan allemaal klaar. 

Naar buiten kijkend, zie je dat er twee occasions nog niet gefotografeerd zijn, deze verdienen een mooi plekje op onze website. Ondertussen belt een collega van een andere vestiging om even mee te denken voor een klant die met een hele wensenlijst snel een auto nodig heeft. Je beseft dat dit de baan is die echt bij je past en waar je blij van wordt en kijkt uit naar de volgende werkdag.  

Wat bieden wij?

Je komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Welkomstbonus van € 2.500 (Op basis van fulltime dienstverband, uit te betalen na 6 maanden succesvol samenwerken).

Je krijgt een goed salaris en je komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst.

 

We delen onze successen en vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk, daarom is er ruimte voor het volgen van een studie en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden; de moeite van het solliciteren waard!

Daarnaast faciliteren wij graag regelingen als ouderschapsverlof, Wet Invoering Extra geboorteverlof (WIEG), generatiepact en Regeling Vervroegd Uittreden (RVU).

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit negen vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met zo’n 200 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots!  

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben
hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De
meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. Het is belangrijk om een goede balans tussen werk en ontspanning te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in te vullen. Dit betekent dat je als ICT’er, marketeer, financieel professional, autotechnicus of verkoopadviseur parttime bij ons aan de slag kan. 

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

autocentrum van vliet woerden

Van Vliet Autogroep Woerden

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit negen vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Kia, Peugeot en Citroen.

Stuur hier direct je sollicitatie