Van Vliet Autogroep bestaat uit 13 vestigingen en is het enige autobedrijf in het Groene Hart met bijna 150 jaar ervaring. Een toonaangevend familiebedrijf dat particulieren en bedrijven helpt om vertrouwd vooruit te gaan. Op de weg én in het leven. Bij ons kun je een nieuwe of tweedehands personenauto en bedrijfswagen kopen of leasen. Met ijzersterke merken als Opel, Peugeot, Citroën, Kia, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep en Aiways. Wij verzorgen onderhoud, reparatie en herstellen schade als dat nodig is. Daarnaast richten we bedrijfswagens in en hebben we een onderdelenservice. Kortom wij zijn een full-service autobedrijf. En staan klaar voor onze klanten.

Voor onze vestiging Autocentrum Van Vliet in Woerden zijn wij op zoek naar een

                                    ACCOUNTMANAGER BEDRIJFSWAGENS

                                                                        24 – 40 uur

Wat houdt deze functie in?

Als accountmanager bedrijfswagens doe je waar je goed in bent: auto’s verkopen. Je legt de focus op het verkopen van auto’s en het bereiken van maximale klanttevredenheid. Iedere dag ga je actief op zoek naar nieuwe zakelijke klanten en ontzorg je hen in mobiliteit. Daarnaast ben je een expert in het onderhouden van lange termijn relaties met bestaande klanten. Persoonlijk contact, snelle besluitvorming en efficiënte communicatie zijn essentieel bij het omzetten van leads naar orders. Je hebt voornamelijk klanten in het MKB-segment. Het is daarom belangrijk dat je snel begrijpt wat de behoeften zijn van deze klantengroep, evenals de diverse branches waarin zij actief zijn. Jouw vermogen om mee te denken speelt hierbij een cruciale rol. Als accountmanager bezoek je dagelijks potentiele en bestaande klanten om hen te assisteren bij het maken van de juiste keuze voor één of meerdere bedrijfswagens. Je werkt nauw samen met 3 andere collega’s binnen het zakelijke team van accountmanagers, waardoor er altijd ruimte is voor overleg en samenwerking. Je hebt je eigen gebied waarin je je klanten benaderd.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent in bezit van een hbo-diploma;
 • Klantgerichte en proactieve houding;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je hebt een grote liefde voor auto’s en bent gemotiveerd om klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren;
 • Oplossingsgericht en resultaatgericht werken;
 • Collegiaal en betrokken.

Wat bieden wij jou?

 • Jaarcontract met uitzicht op vast contract;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijven;
 • Leaseauto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen ons bedrijf;
 • Een goede balans tussen werk en ontspanning en te gekke personeelsfeesten en borrels;
 • Een prettige werkomgeving waarin samenwerking en collegialiteit centraal staan.

Ben jij de accountmanager die wij zoeken?

Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) via telefoonnummer 0348 – 203032.

Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij

autocentrum van vliet woerden

Autocentrum Van Vliet

Woerden - Opel en Aiways

Stuur je sollicitatie