Wat ga je doen?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van lichte bedrijfswagens aan klanten in de zakelijke markt. In deze markt is verkopen uit voorraad de sleutel tot succes. Je kunt dan ook altijd putten uit een voorraad van zo’n 250 auto’s. Jouw doel is om het aankoopproces voor de klant zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je denkt mee over de aanschaf van het juiste model, een efficiënte inrichting en de beste financieringsvorm. Daarnaast zorg je met je collega’s voor de online zichtbaarheid van onze actuele voorraad bedrijfswagens.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast en hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een commerciële opleiding gevolgd. Je verwondert dagelijks onze interne en externe klanten met jouw vriendelijke en proactieve houding. Je werkt goed in een team, maar kan daarbinnen ook prima zelfstandig functioneren. Je denkt in oplossingen en initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en woon je binnen een straal van 20 kilometer om Woerden.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je begint de dag met een kop verse bonenkoffie en bespreekt met jouw collega’s de voetbalwedstrijd van gisterenavond. Je zet je computer aan en opent de mail en je agenda. Je ziet dat er een aantal auto’s op transport zijn gegaan naar Woerden vanuit de fabriek en belt de klant met het goede nieuws dat zijn auto onderweg is. Je maakt gelijk een afspraak en regelt de interne communicatie om de aflevering soepel te laten verlopen. Daarna volg je een lead op en maak je en afspraak voor de verkoopgesprek. In het begin van de middag loop er spontaan een prospect binnen. Je neemt de tijd voor hem en verkoopt hem een auto. Dan staat er nog een aflevering in de agenda. Je maakt er een leuk zakelijk feestje van en stuurt weer een blije klant op weg. Aansluitend stuur je een paar leuke foto’s naar de marketingafdeling die er een social media post van maakt. Aan het einde van de dag controleer je de aflevering die klaar staat voor overmorgen. Je gaat met een goed gevoel naar huis. In de loop van de avond zie je een lead binnen komen en je reageert kort dat je morgen vroeg contact op neemt. Zo start je de volgende dag ook weer met een grote kans op een order.

Wat bieden wij?

Je krijgt een goed salaris en je komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst.

We delen onze successen en vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk, daarom is er ruimte voor het volgen van een studie en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden; de moeite van het solliciteren waard!

Daarnaast faciliteren wij graag regelingen als ouderschapsverlof, Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG), generatiepact en Regeling Vervroegd Uittreden (RVU).

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit negen vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met zo’n 200 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots!  

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. Het is belangrijk om een goede balans tussen werk en ontspanning te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in te vullen. Dit betekent dat je als ICT’er, marketeer, financieel professional, autotechnicus of verkoopadviseur parttime bij ons aan de slag kan. 

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast
over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

autocentrum van vliet woerden

Autocentrum van Vliet Woerden

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren, al sinds 1879. Wil jij werken bij een leuk autobedrijf dat gemiddeld met een dikke 9 wordt beoordeeld door onze klanten? Kom dan eens langs, we zien je graag.

Stuur hier direct je sollicitatie