Verwonder jij onze klanten met je uitstekende service? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze baan ben jij het telefonische visitekaartje van ons bedrijf. Je zorgt er voor dat de klant goed wordt geadviseerd en geïnformeerd en zorgt er voor dat al zijn vragen zijn beantwoord. Je plant afspraken in voor de werkplaats en belt mailingen na voor de after sales. Je voert klanttevredenheidsonderzoeken uit. Jouw doel is dat de klant met een tevreden gevoel de telefoon neerlegt.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast en hebt ervaring op een telefooncentrale of Klant Contact Centrum. Je verwondert dagelijks onze (potentiële) klanten met jouw vriendelijke telefoonstem. Je biedt een luisterend oor en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Enige administratieve ervaring en kennis van Outlook is gewenst. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je kunt ook goed samenwerken met je collega’s. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen en initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend. Je woont binnen een straal van 20 kilometer van de vestiging.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je begint de dag met een kopje verse bonenkoffie (of thee) en bespreekt jouw leuke weekend met je collega’s. Je start de computer op en ziet dat de eerste beller zich aandient. Je neemt met een glimlach de telefoon op. Meneer Jansen belt voor het maken van een afspraak voor onderhoud aan zijn auto. Je zet de afspraak in de planning en wenst meneer Jansen nog een fijne dag toe. Dan bel je mevrouw de Vries op. Je vraagt haar of de werkplaatsafspraak naar wens is verlopen. Mevrouw de Vries geeft aan volledig tevreden te zijn. Je bereidt haar tenslotte voor op de klanttevredenheid enquête die ze zal ontvangen en sluit gesprek af. Je verwerkt in het systeem dat jij mevrouw de Vries, naar aanleiding van haar werkplaatsafspraak, hebt gebeld. Dan maak je je collega’s blij met een kop koffie of thee en ziet dat er een chat op onze website staat te wachten op antwoord. Joep vraagt via de chat, of de vacature van Verkoopleider nog open staat. Je geeft hem antwoord en neemt intussen het volgende telefoontje op. Meneer de Winter wil graag een proefrit maken in een nieuw model. Je zet dit telefoontje door naar één van onze Verkoopadviseurs. Voor je het weet zit je werkdag erop en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Je beseft dat dit de baan is die echt bij je past en waar je blij van wordt en kijkt uit naar de volgende werkdag.

Wat bieden wij?

Je krijgt een goed salaris en komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.Je krijgt een goed salaris en je komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst.

We delen onze successen en vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk, daarom is er ruimte voor het volgen van een studie en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden; de moeite van het solliciteren waard!

Daarnaast faciliteren wij graag regelingen als ouderschapsverlof, Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG), generatiepact en Regeling Vervroegd Uittreden (RVU).

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit elf vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2023 en 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met Schadenet behoren we tot de 10 beste schadeherstelbedrijven van Nederland.

Met zo’n 240 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots. “Jouw rijplezier is onze drive”!

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben
hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De
meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. Het is belangrijk om een goede balans tussen werk en ontspanning te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in te vullen. Dit betekent dat je als ICT’er, marketeer, financieel professional, autotechnicus of verkoopadviseur parttime bij ons aan de slag kan. 

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca van den Boog (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

autocentrum van vliet woerden

Autocentrum van Vliet Woerden

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren, al sinds 1879. Wil jij werken bij een leuk autobedrijf dat gemiddeld met een dikke 9 wordt beoordeeld door onze klanten? Kom dan eens langs, we zien je graag.

Autowinkel / Fase Waddinxveen

Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth en Kia zijn de merken waar je bij ons mee werkt. Merken met een echte passie.

Stuur hier direct je sollicitatie