Zit verkopen in jouw bloed en kun jij een “nee” ombuigen naar een “ja”? Dan zijn wij op zoek naar jou als accountmanager voor de zakelijke markt. 

Wat ga je doen?

Als Accountmanager zakelijke markt ben je volledig gericht op het behalen van groei van onze merken in de regio. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf. Je bezoekt, onderhoudt contacten en maakt afspraken met nieuwe en bestaande relaties. Acquisitie is hierbij een belangrijk onderdeel. Je verkoopt, informeert en adviseert (nieuwe) relaties over personenauto’s en bedrijfswagens. Je bouwt actief aan een relatienetwerk voor de lange termijn en bent continue op zoek naar mogelijkheden om bij een prospect binnen te komen. Je stelt offertes op en zorgt voor opvolging hiervan. Je bent een volwaardig gesprekspartner op elk niveau. Naast personenauto’s en bedrijfswagens verkoop je ook verzekeringen, accessoires, leasecontracten en schadeherstel. Bij het afleveren van de auto’s zorg je er voor dat de klant goed wordt geïnformeerd en dat al zijn vragen beantwoord zijn.

Wie ben jij?

Je hebt een representatieve uitstraling, bent enthousiast en hebt enkele jaren commerciële ervaring binnen de Automotive. Je verwondert dagelijks onze (potentiële) klanten met jouw vriendelijke en proactieve houding. Je vindt het niet erg om “nee” te horen en maakt er een uitdaging van om deze om te buigen naar een “ja”. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel, zonder dat je daarbij de commerciële doestellingen uit het oog verliest. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je kunt ook goed samenwerken met je collega’s. Je werkt accuraat, bent een goede luisteraar en speelt in op de behoeften van de klant. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen en initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en woon je in het Groene Hart.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je begint de dag met een kop koffie en bespreekt met jouw collega’s de laatste ontwikkelingen binnen de Automotive. Je bekijkt jouw agenda voor deze week en begint met het bellen van potentiële relaties om jouw agenda te vullen. Nadat je een paar afspraken hebt gemaakt stap je de auto in op weg naar jouw eerste afspraak, een bestaande relatie. Hij laat je vanmiddag weten wat hij gaat doen met de offerte die je hem hebt voorgelegd. ’s Middags komt een nieuwe relatie een proefrit maken. Na de proefrit maak je voor hem een offerte en spreek je af morgen hierover contact op te nemen. Je belt nog een aantal relaties na en maakt een presentatie die je later deze week gaat geven bij een klant die een aanvraag heeft gedaan voor meerdere personenauto’s bij verschillende partijen. Je sluit de dag af met een deal die je, naar aanleiding van een offerte vorige week, hebt gemaakt. Je gaat met een voldaan gevoel naar huis. Je beseft dat dit de baan is die echt bij je past en waar je blij van wordt en kijkt uit naar de volgende werkdag.

Wat bieden wij?

Je krijgt een goed salaris en komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk, daarom is er ruimte voor het volgen van een studie en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden; de moeite van het solliciteren waard!

Daarnaast faciliteren wij graag regelingen als ouderschapsverlof, Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG), generatiepact en Regeling Vervroegd Uittreden (RVU).

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit elf vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel, Peugeot, Citroën en Aiways (Autocentrum Van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel) en Kia (Fase Autobedrijven). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet Van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2023 en 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met Schadenet behoren we tot de 10 beste schadeherstelbedrijven van Nederland.

Met zo’n 240 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots. “Jouw rijplezier is onze drive”!

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben
hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De
meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. Het is belangrijk om een goede balans tussen werk en ontspanning te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in te vullen. Dit betekent dat je als ICT’er, marketeer, financieel professional, autotechnicus of verkoopadviseur parttime bij ons aan de slag kan. 

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

autocentrum van vliet woerden

Autocentrum Van Vliet Woerden

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren, al sinds 1879. Wil jij werken bij een leuk autobedrijf dat gemiddeld met een dikke 9 wordt beoordeeld door onze klanten? Kom dan eens langs, we zien je graag.

Stuur hier direct je sollicitatie