Verwonder jij onze klanten met je uitstekende service? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze baan ben jij het (telefonische) visitekaartje voor de Van Vliet Autogroep. Je zorgt er voor dat je de telefoon met een glimlach opneemt. Je maakt terugbelverzoeken en plant afspraken in voor de werkplaats. Je voert licht administratieve werkzaamheden uit. Klanten die langskomen verwelkom je met een kop koffie. Je zorgt er voor dat de showroom er netjes bij staat.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast en hebt ervaring als telefoniste. Je verwondert onze (potentiële) klanten met jouw vriendelijke telefoonstem en jouw gastvrijheid. Je biedt een luisterend oor en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je kunt ook goed samenwerken met je collega’s. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen en initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend. 

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je begint de dag met een kopje verse bonenkoffie (of thee) en gaat dan de orders inscannen van de verkoopadministratie en de facturen van het magazijn. Je ruimt het op in de daarvoor bestemde mappen. Dan belt mevrouw de Wit, ze wil graag een afspraak inplannen voor een onderhoudsbeurt aan haar auto. Je plant deze afspraak in en ziet intussen dat er een echtpaar de showroom binnenkomt en naar je toe komt lopen. Je sluit het telefoongesprek af en vraagt waarmee je het echtpaar kan helpen. Ze komen hun auto alvast voor de werkplaatsafspraak van maandag brengen. Je maakt alle papieren in orde, noteert de gegevens en geeft een leenauto mee. Dan zie je op het aanrecht nog een paar koffiekopjes staan, je ruimt deze op en vangt daarna een klant op die je vraagt wat de laadruimte van de hun favouriete model is. Je haalt jouw collega van de verkoop erbij en kijkt rond of de showroom er nog netjes bij staat. Dan belt meneer de Winter, hij wil graag een proefrit maken. Je maakt een terugbelverzoek voor één van onze bedrijfswagenspecialisten. Voor je het weet zit je werkdag erop en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Je beseft dat dit de bijbaan is die echt bij je past en waar je blij van wordt. Je kijkt uit naar de volgende werkdag.

Wat bieden wij?

Je krijgt een goed salaris en komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit tien vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met zo’n 200 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots! Het is belangrijk om een juiste balans in het leven te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in vullen en creëren wij een omgeving waarin werk en privé prima samen gaan. Dit betekent dat je niet alleen als ICT’er, marketeer of financieel professional parttime bij ons aan de slag kunt, maar ook als autotechnicus of verkoopadviseur. Daarnaast faciliteren wij graag regelingen als ouderschapsverlof, Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG), generatiepact en Regeling Vervroegd Uittreden (RVU). Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

autocentrum van vliet woerden

Autocentrum Van Vliet Woerden (Opel en Aiways)

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren, al sinds 1879. Wil jij werken bij een leuk autobedrijf dat gemiddeld met een dikke 9 wordt beoordeeld door onze klanten? Kom dan eens langs, we zien je graag.

AutoWinkel / Fase Waddinxveen

Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth en Kia zijn de merken waar je bij ons mee werkt. Merken met een echte passie.

Stuur hier direct je sollicitatie