WELK BEROEP PAST BIJ JOU?

Bij Van Vliet Autogroep ben je door het diverse aanbod in vacatures altijd inzetbaar. Als technicus kun je solliciteren als automonteur of autoschadehersteller. Heb je een vlotte babbel? Misschien is autoverkoopadviseur of lease adviseur wel iets voor jou! Heb je niet veel met klantcontact maar ben je wel super goed achter de schermen? Dan kun je bij ons terecht als administratief medewerker. Is dat klantcontact juist alles voor jou, dan zijn de functies van service adviseur of  medewerker klantcontact centrum misschien passend voor jou. Kortom, bij Van Vliet Autogroep is altijd wel een vakgebied dat bij jou past. 


Automonteur baan

Automonteur

Sleutelen aan een nieuwe Peugeot 308 SW of een Opel Grandland X, onze automonteurs gaan geen technische uitdaging uit de weg. Het onderhoud en de reparaties voeren ze uit in een strakke werkplaats, waar de nieuwste gereedschappen aanwezig zijn. Behalve het perfectioneren van auto’s speelt ook de gezelligheid met collega’s een belangrijke rol. In de pauze spelen collega’s een spelletje Fifa in de kantine.

Schadehersteller

Grote of kleine schade, geen paniek! Het is de kunst van de autoschadeherstellers bij Schadenet Van Vliet om er weer wat moois van te maken. Auto’s spuiten en deuken herstellen zijn de dagelijkse bezigheden van de schadeherstellers in Harmelen. Dit doen onze collega’s natuurlijk met de modernste technieken, zodat er naderhand niets meer te zien is van de schade. Autoschade is nooit leuk, maar het oplossen wel!

Autolease adviseur

Onze autolease adviseurs gaan dagelijks op zoek naar de beste leasedeal voor klanten en prospects. Samen met collega’s zijn ze verantwoordelijk voor het informeren en adviseren van al onze klanten. Ze stellen offertes op en volgen deze op. Iedere dag streven ze ernaar om de relatie met een klant verder uit te bouwen en een deal te closen.Vacature after sales adviseur

Aftersales adviseur

Als de klant de deur uit rijdt, willen wij onze klanten natuurlijk nog steeds tevreden houden. Met een betrouwbare aftersales, willen we de auto’s in onderhoud houden en eventuele schades professioneel herstellen.  Dit zorgt ervoor dat klanten veelal loyaal zijn en bij ons terug blijven komen, ook voor een nieuwe auto. After sales wordt in de automotive wereld niet voor niets “de bedrijfmotor” genoemd.

vacature verkoopadviseur auto's

Verkoopadviseur

Onze verkoopadviseurs verdiepen zich in de behoefte van de klant en komen met een passend voorstel. One size fits all gaat bij ons niet op. De ene klant wil een kleine auto om boodschappen te doen, de andere klant wil een auto vol nieuwe technologie. Aan de hand van de uitgepluisde klantvraag adviseren onze verkoopadviseurs zorgvuldig over de beste producten en diensten die Van Vliet Autogroep te bieden heeft.

Verkoopadministratie

Administratief medewerker

De administratief medewerkers die voor ons werken zijn secuur aangelegd, en werken graag achter de schermen. Als administrateur verzorgen ze allerlei werkzaamheden in de meest brede zin. Ze zijn de verbindende factor tussen auto- verkoop, -inkoop en de klant, dus zeker belangrijk in de organisatie.
Klantcontactmedewerker

KCC medewerker

Prettig klantcontact vinden wij erg belangrijk. Wij streven ernaar geen telefoongesprek te missen en beantwoorden e-mails snel en accuraat. Ook besteden we aandacht aan het digitaliseren van werkzaamheden, zodat klantprocessen eenvoudig en soepel verlopen. In de waardering zien wij dat klanten ons klantcontact prettig vinden en ons hierop een hoge beoordeling geven van gemiddeld een dikke 9.