Gaat jouw hart sneller kloppen van van het aansturen van het sales team en het verkopen van auto’s? Dan zijn wij op zoek naar jou

Wat ga je doen?

Als Salesmanager bij Fase Autobedrijven ben je verantwoordelijk voor het leiden en aansturen van het sales team (5 FTE) in Waddinxveen, waarbij je nauw samenwerkt met onze vestigingsmanager. Je speelt een cruciale rol in het realiseren van onze verkoopdoelstellingen, het ontwikkelen van strategieën en het handhaven van een uitmuntende klantenservice. In deze baan ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Daarnaast ben je gepassioneerd over auto`s, en dan met name over het merk KIA. Jouw doel is dat elke klant met een tevreden gevoel, en een getekende order, onze showroom verlaat.

Wie ben jij?

Je hebt een representatieve uitstraling, bent enthousiast en hebt, bij voorkeur, ervaring binnen de Automotive. Je verwondert onze (potentiële) klanten met jouw vriendelijke en proactieve houding. Je leidt, motiveert en coach het salesteam. Stelt doelstellingen, evalueert prestaties en ondersteunt waar nodig. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel, zonder dat je daarbij de commerciële doestellingen uit het oog verliest. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je kunt ook goed samenwerken met je collega’s. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen en initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend. Naast dit alles bezit jij de leiderschaps- en communicatievaardigheden die nodig zijn voor het aansturen van een team. Je bent in het bezit van een rijbewijs en woont in, of binnen een straal van 25 kilometer om Waddinxveen.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je begint de dag met een kop koffie, of thee en bespreekt met jouw collega’s de lopende salestrajecten en verkoopcampagnes. Je neemt de agenda van vandaag door, zodat je weet hoe jullie dag er uit gaat zien en je verdeelt de huishoudelijke, facilitaire taken om de orde en netheid in de showroom te handhaven zodat deze er tip top uit blijft zien. Dit zelfde geldt natuurlijk voor de online showroom. Eén keer per week bespreek je de prestaties en sta je stil bij de realisaties van, bijvoorbeeld, het weekritme. Tevens vindt er elke week een 1 op 1 gesprek plaats met je teamleden om het maximale uit hunzelf te halen. Als het nodig is spring je bij in de verkoop en laat je zien dat jij het vak volledig beheerst. Aan het einde van de werkdag heb je het maximale uit jezelf gehaald en ga je met een tevreden gevoel naar huis

Wat bieden wij?

Je komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Welkomstbonus van € 2.500 (Op basis van fulltime dienstverband, uit te betalen na 6 maanden succesvol samenwerken).

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit elf vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2023 en 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met Schadenet behoren we tot de 10 beste schadeherstelbedrijven van Nederland.

Met zo’n 240 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots. “Jouw rijplezier is onze drive”!

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben
hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De
meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. Het is belangrijk om een goede balans tussen werk en ontspanning te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in te vullen. Dit betekent dat je als ICT’er, marketeer, financieel professional, autotechnicus of verkoopadviseur parttime bij ons aan de slag kan. 

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

AutoWinkel / Fase Waddinxveen

Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth en Kia zijn de merken waar je bij ons mee werkt. Merken met een echte passie.

Stuur hier direct je sollicitatie