Voor Vliet Lease in Woerden zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime of parttime Commercieel Medewerker Lease Binnendienst. 

 

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt binnen Vliet Lease. De klanten waar je contact mee hebt zijn zowel interne klanten, bijvoorbeeld verkopers binnen Van Vliet Autogroep, als externe klanten met een leasecontract. Je hebt contact over bestaande financieringen en over het aflopen hiervan. De administratie die daaruit volgt verwerk je netjes en accuraat. Je benadert prospects pro-actief om het huidige klantenbestand en wagenpark uit te breiden. Je houdt het overzicht in de verschillende werkzaamheden die je op een dag moet doen. Je werkt samen met de Manager Vliet Lease; samen zijn jullie de motor achter Vliet lease.

Wie ben jij?

Je bent het altijd enthousiaste visitekaartje van Vliet Lease, de ambassadeur van onze dienstverlening. Je deinst niet terug voor een gezellige drukke werkdag. Telefonisch en face to face contact vind je heerlijk, je kunt lekker praten en maakt gemakkelijk verbinding met mensen. Je hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent hulpvaardig en oplossingsgericht; een probleem is voor jou een uitdaging. Je durft de eerste stap te nemen om iets op te pakken. Je bent in het bezit van een rijbewijs en woont in een straal van 20km in en om Woerden.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je start de dag met een lekkere kop koffie en praat even bij met je collega’s. Dan neem je telefonisch contact op met verschillende klanten waarvan het lease contract binnenkort afloopt. Je hebt van tevoren een goed, op maat gemaakt, voorstel gemaakt en je zorgt er voor dat de leasecontracten worden verlengd. Je belt daarna mevrouw Bos op, zij heeft bij onze AutoWinkel vestiging aangegeven dat ze graag haar auto bij Vliet Lease wil leasen en je maakt, op basis van haar wensen, een offerte die ze niet kan weigeren. Tussendoor wordt je gebeld door jouw collega die graag een prijs wil voor het leasen van een Opel Astra en verwerk je administratief de nieuwe leasecontracten die binnen zijn gekomen. Je gaat aan het einde van de dag met een voldaan gevoel naar huis. Je beseft dat dit de baan is die echt bij je past en waar je blij van wordt en kijkt uit naar de volgende werkdag.  

Wat bieden wij?

Vliet Lease is in een groeiend onderdeel van Van Vliet Autogroep. Je mag rekenen op persoonlijk contact in een groeiende organisatie. Je krijgt een goed salaris en je komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk, daarom is er ruimte voor het volgen van een studie en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden; de moeite van het solliciteren waard!

Welkomstbonus van € 2.500 (Op basis van fulltime dienstverband, uit te betalen na 6 maanden succesvol samenwerken).

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit elf vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2023 en 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met Schadenet behoren we tot de 10 beste schadeherstelbedrijven van Nederland.

Met zo’n 240 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots. “Jouw rijplezier is onze drive”!

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben
hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De
meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. Het is belangrijk om een goede balans tussen werk en ontspanning te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in te vullen. Dit betekent dat je als ICT’er, marketeer, financieel professional, autotechnicus of verkoopadviseur parttime bij ons aan de slag kan. 

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

autocentrum van vliet woerden

Vliet Lease Woerden

Vliet Lease is de leasemaatschappij voor het midden en klein bedrijf in het Groene Hart. Vliet Lease verzorgt professioneel maatwerk, passend bij de wensen van de zakelijke rijder, ondernemer of werknemer.

Stuur hier direct je sollicitatie