Ben jij een geboren technicus en wil jij niet alleen het beste in jezelf, maar ook uit jouw team, naar boven halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als belangrijke schakel in de werkplaats ben jij het centrale aanspreekpunt voor zowel klanten als monteurs. Je geeft leiding aan een team van 4 monteurs. Je helpt ze met complexe problemen en naast het aansturen en plannen van je team sleutel je actief mee in de werkplaats. Jij draagt er samen met jouw team aan bij dat de klant met een tevreden gevoel onze vestiging verlaat.

Wie ben jij?

Je hebt een diploma eerste Autotechnicus en APK Keurmeester op zak en hebt, bij voorkeur, ervaring in een soortgelijke functie. Autotechniek is jouw passie, je stelt hoge eisen aan je werk en voelt je verantwoordelijk voor jouw eigen werk en dat van de werkplaats. Je bent een teamspeler, je weet hoe je mensen kan motiveren en in beweging kan krijgen. Problemen zet je om in oplossingen en initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en woon je binnen een straal van 20 kilometer om Woerden.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je start de dag met een lekkere kop koffie en intussen stromen jouw collega’s binnen. De voetbalwedstrijd van gisterenavond is onderwerp van gesprek. Dan is het tijd voor het dagelijkse werkoverleg. Je hebt de planning voorbereid, weet hoe jouw dag (en die van de monteurs) eruit ziet en brengt dit over. Vol energie begin je aan jouw eerste klus. Je stelt de diagnose en repareert de Peugeot 308 van meneer de Koning. Ondertussen vraagt een monteur jouw hulp bij een complexe reparatie aan de Citroen C5 Aircross van mevrouw Jansen. Nadat je hem op weg hebt geholpen hoor je van de Service Adviseur dat akkoord is gegeven voor het repareren van de 208 van meneer Vis. Je zorgt er voor dat de 208 door een monteur wordt gerepareerd en aan het einde van de dag weer netjes klaarstaat. Dan staat meneer de Koning aan de balie. Hij heeft een klacht over zijn gerepareerde 308. Je helpt meneer de Koning, naar tevredenheid van alle partijen, zodat hij met een goed gevoel naar huis gaat. Aan het eind van de middag check je bij jouw collega’s of je nog ergens mee kunt helpen en of het werk af is. Je gaat met een voldaan gevoel naar huis en je beseft dat dit de baan is die echt bij je past en waar je blij van wordt. Je kijkt uit naar de volgende werkdag.

Wat bieden wij?

Je komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Welkomstbonus van € 2.500 (Op basis van fulltime dienstverband, uit te betalen na 6 maanden succesvol samenwerken).

Het is belangrijk om een juiste balans in het leven te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in vullen en creëren wij een omgeving waarin werk en privé prima samen gaan. Dit betekent dat je niet alleen als ICT’er, marketeer of financieel professional parttime bij ons aan de slag kunt, maar ook als autotechnicus of verkoopadviseur. Daarnaast faciliteren wij graag regelingen als ouderschapsverlof, Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG), generatiepact en Regeling Vervroegd Uittreden (RVU).

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit elf vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2023 en 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met Schadenet behoren we tot de 10 beste schadeherstelbedrijven van Nederland.

Met zo’n 240 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots. “Jouw rijplezier is onze drive”!

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben
hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De
meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. Het is belangrijk om een goede balans tussen werk en ontspanning te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in te vullen. Dit betekent dat je als ICT’er, marketeer, financieel professional, autotechnicus of verkoopadviseur parttime bij ons aan de slag kan. 

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

Van Vliet PGH Woerden

De laatste jaren timmeren de Franse merken Peugeot en Citroën flink aan de weg met een uitgebreid cross-over aanbod en hybride auto’s. Hou jij van innovatie? Dan hoor jij misschien wel thuis bij Van Vliet PGH.

Stuur hier direct je sollicitatie