Voor Autocentrum van Vliet in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Woerden zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Werkplaats medewerker/Autowasser
voor op zaterdag (en eventueel in schoolvakanties)

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in een gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze bijbaan ben je bezig met het schoonmaken van de werkplaats en was je demonstratie- en huurauto’s.

Wie ben jij?

Je bent een aanpakker. Je steekt graag je handen uit de mouwen en initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend. Je zit nog op school en bent op zoek naar een bijbaan voor op de zaterdag en eventueel in schoolvakanties. Je bent in het bezit van een rijbewijs of bent bezig met lessen. Je woont in, of binnen een straal van 20 kilometer om,  de vestigingsplaats van de Van Vliet locatie.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je wast de demonstratie- en huurauto’s zodat onze klanten er weer blinkend mee de weg op kunnen. Aan het einde van jouw werkdag besef je dat dit de bijbaan is die echt bij je past en waar je blij van wordt en kijkt uit naar de volgende werkdag.

Wat bieden wij?

Je komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Welkomstbonus van € 2.500 (Op basis van fulltime dienstverband, uit te betalen na 6 maanden succesvol samenwerken).

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit tien vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Kia Top Dealer 2023 en behoren wij bij de Top 5 van beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met zo’n 240 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots!

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei.

Het is belangrijk om een juiste balans in het leven te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in te vullen en creëren wij een omgeving waarin werk en privé prima samen gaan. Dit betekent dat je niet alleen als ICT’er, marketeer of financieel professional parttime bij ons aan de slag kunt, maar ook als autotechnicus of verkoopadviseur. Daarnaast faciliteren wij graag regelingen als ouderschapsverlof, Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG), generatiepact en Regeling Vervroegd Uittreden (RVU).

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032

Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

Autocentrum van Vliet Alphen

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren, al sinds 1879. Wil jij werken bij een leuk autobedrijf dat gemiddeld met een dikke 9 wordt beoordeeld door onze klanten? Kom dan eens langs, we zien je graag.

Van Vliet Bodegraven

Autocentrum van Vliet Bodegraven

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit tien vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Kia, Peugeot en Citroen.

Stuur hier direct je sollicitatie