In verband met de uitbreiding van onze bedrijven, zijn wij voor Van Vliet Autogroep in Woerden op zoek naar een fulltime Marketing Manager. Ben jij een marketing professional en toe aan een volgende stap in jouw carrière? Heb jij visie op de lange termijn en kun jij dit vertalen naar concrete plannen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

In deze allround job zorg jij voor een sterke (online en offline) marketingstrategie met een duidelijke visie. Je stelt lange termijn plannen en budgetten op en geeft vorm aan de afdeling. Je houdt je bezig met platformontwikkeling en optimalisaties. Je monitort de resultaten en budgetten van de platforms en de digitale kanalen en bent in staat dit, samen met het team, bij te sturen. Je zet campagnes uit en bent actief op social media. Jij geeft richting aan jouw team dat, naast jou, bestaat uit 2 enthousiaste collega’s. Je daagt jouw collega’s uit en je faciliteert daar waar nodig. Vanzelfsprekend ben je zelf ook actief uitvoerend betrokken.

 

Wie ben jij?

Jouw hart gaat sneller kloppen van een goed in elkaar gezet marketing plan, je denkt na over de lange termijn. Je bent enthousiast en beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau. Je bent een specialist met betrekking tot SEO/SEA en Google Analytics en hebt een aantal jaar ervaring in een allround marketing functie. Je hebt een helicopterview, maar ziet belangrijke details niet over het hoofd. Je bent in staat te opereren op strategisch gebied, daarnaast vind je het ook leuk om praktisch aan de slag te gaan.  Als leidinggevende ben je toegankelijk, maak je makkelijk verbinding met mensen en heb je een coachende stijl. Je vindt het leuk om het beste uit mensen te halen en weet anderen te motiveren en inspireren. Je bent creatief en onderscheidend in jouw visie en ideeën. Ervaring met Adobe Photoshop en WordPress is een pré. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en woon je binnen een straal van 20 kilometer om Woerden.

 

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je begint de dag met een kop koffie, thee of iets anders en bespreekt met jouw collega’s het afgelopen weekend. Je zet je computer aan en bekijkt jouw agenda en mail. Je opent een mail van de directeur van AutoWinkel en je belt hem op om te sparren over zijn idee voor een nieuwe campagne. Je bent enthousiast maar ook kritisch en vult de campagne aan met jouw ideeën. Jullie bespreken in grote lijnen hoe deze campagne er uit gaat zien en je neemt het mee in jouw marketingplan voor het komende kwartaal. Voor het volgende overleg zet je het op de agenda, zodat jullie dan dieper op de details in kunnen gaan. Dan ga je verder met het uitvoeren van de marketingstrategie. Je bekijkt de campagnes die vorig jaar zijn gevoerd, wat de resultaten zijn geweest en hoe we hier verbetering in aan kunnen brengen. Je verwerkt de budgetten hierin en maakt een voorstel voor het komende jaar. Met jouw online marketing collega heb je het over de zichtbaarheid op de online platforms. Je geeft jouw input en gaat daarna verder met het inplannen van een gesprek met ons reclamebureau. Aan het eind van de dag besef je dat dit de baan is die echt bij je past en waar je blij van wordt en je kijkt uit naar de volgende werkdag.  


Wat bieden wij?

Je krijgt een goed salaris en komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. 

Welkomstbonus van € 2.500 (bij fulltime dienstverband, uit te betalen na 6 maanden succesvol samenwerken).

We delen onze successen en vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk, daarom is er ruimte voor het volgen van een studie en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden; de moeite van het solliciteren waard!

Daarnaast faciliteren wij graag regelingen als ouderschapsverlof, Wet Invoering Extra Geboorteverlof (WIEG), generatiepact en Regeling Vervroegd Uittreden (RVU).

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit negen vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met zo’n 200 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots!  

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben
hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De
meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. 

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

autocentrum van vliet woerden

Van Vliet Autogroep Woerden

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit tien vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Kia, Peugeot en Citroen.

Stuur hier direct je sollicitatie