Verwonder jij onze klanten met je uitstekende service? Werk je graag op zaterdag (en op oproep basis en extra in vakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze (vakantie)baan ben jij het (telefonische) visitekaartje voor Autocentrum van Vliet Gouda. Je zorgt er voor dat je de telefoon met een glimlach opneemt. Je maakt terugbelverzoeken en plant afspraken in voor de werkplaats. Je voert lichte administratieve werkzaamheden uit. Klanten die langskomen verwelkom je met een kop koffie. Je zorgt er voor dat de showroom er netjes bij staat.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast en hebt ervaring als telefoniste. Je verwondert onze (potentiële) klanten met jouw vriendelijke telefoonstem en jouw gastvrijheid. Je biedt een luisterend oor en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je kunt ook goed samenwerken met je collega’s. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen en initiatief nemen is voor jou vanzelfsprekend. Je woont binnen een straal van 20 kilometer om Gouda.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je begint de dag met een kopje verse bonenkoffie (of thee) en gaat dan de orders inscannen van de verkoopadministratie en de facturen van het magazijn. Je ruimt het op in de daarvoor bestemde mappen. Dan belt mevrouw de Wit, ze wilt graag een afspraak inplannen voor een onderhoudsbeurt aan haar Opel Corsa. Je plant deze afspraak in en ziet intussen dat er een echtpaar de showroom binnenkomt en naar je toe komt lopen. Je sluit het telefoongesprek af en vraagt waarmee je het echtpaar kan helpen. Ze komen hun auto alvast voor de werkplaatsafspraak van maandag brengen. Je maakt alle papieren in orde, noteert de gegevens en geeft een leenauto mee. Dan zie je op het aanrecht nog een paar koffiekopjes staan, je ruimt deze op en vangt daarna een klant op die je vraagt wat de laadruimte van de Mokka X is. Je haalt jouw collega van de verkoop erbij en kijkt rond of de showroom er nog netjes bij staat. Dan belt meneer de Winter, hij wil graag een proefrit maken in een Opel Movano.

Je maakt een terugbelverzoek voor één van onze bedrijfswagenspecialisten. Voor je het weet zit je werkdag erop en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Je beseft dat dit de bijbaan is die echt bij je past en waar je blij van wordt. Je kijkt uit naar de volgende werkdag.

 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris kom je in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Verder drink je bij ons de lekkerste verse bonen koffie; alleen dit is al de moeite van jouw sollicitatie waard!

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit elf vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2023 en 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met Schadenet behoren we tot de 10 beste schadeherstelbedrijven van Nederland.

Met zo’n 240 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots. “Jouw rijplezier is onze drive”!

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben
hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De
meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. Het is belangrijk om een goede balans tussen werk en ontspanning te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in te vullen. Dit betekent dat je als ICT’er, marketeer, financieel professional, autotechnicus of verkoopadviseur parttime bij ons aan de slag kan. 

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

Autocentrum van Vliet Gouda

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren, al sinds 1879. Wil jij werken bij een leuk autobedrijf dat gemiddeld met een dikke 9 wordt beoordeeld door onze klanten? Kom dan eens langs, we zien je graag.

Stuur hier direct je sollicitatie