Ben jij die administratieve duizendpoot met oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je bent een belangrijk onderdeel van Van Vliet Autogroep en je zorgt voor de verwerking van de verkoopadministratie van al onze vestigingen. Je bent met jouw collega’s van de centrale verkoopadministratie (CVA) onder andere verantwoordelijk voor het toetsen op correctheid van de koopovereenkomst. Je controleert premies en je houdt je bezig met inkoop en facturatie. Daarnaast bestel je nieuwe (voorraad) auto’s, regel je transport en bewaak je de voortgang van het afleveren van de auto’s en onze demo vloot. Je hebt nauw contact met de betrokken verkopers en afdelingen ter bevordering van ons verkoopproces.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een (financieel) administratief MBO/HBO diploma en hebt enkele jaren ervaring op een (commerciële) binnendienst. Ervaring in de autobranche is geen vereiste maar wel  een pre. Je houdt van aanpakken en haalt voldoening uit zaken tot in de puntjes regelen. Doordat je gestructureerd werkt weet je zeker dat de administratie altijd op orde is. Je kunt goed samenwerken maar je bent ook zelfstandig. Je bent in het bezit van een rijbewijs en je woont binnen een straal van 20 kilometer om Woerden.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je begint de dag met een kop koffie of thee en bespreekt met jouw collega’s het laatste nieuws en welke zaken er als eerste kunnen worden opgepakt. In de korte dag start spreken we de belangrijkste dingen van de dag door. Na het inlezen van de benodigde gegevens check je jouw mail. Hierna ga je over tot het inkopen van auto’s. Je ziet in SAM een aantal nieuwe orders staan die je gaat verwerken. Je verwerkt deze gegevens in de systemen en je vraagt kentekens aan voor de nieuwe auto’s die binnenkort gaan rijden. Nadat je met jouw collega’s hebt geluncht ga je alvast aan de slag met het factureren van de auto’s en zorgt dat alles administratief goed voorbereid is. Je collega verkopers zijn je weer dankbaar en zij zorgen op hun beurt voor een goede aflevering aan onze klant. Bij de importeur bestel je nieuwe auto’s voor onze klanten en je zorgt ervoor dat we zelf ook voldoende voorraad hebben waaruit we kunnen verkopen. Met enige regelmaat ben je ook bezig met het (op)boeken van actiegelden en zorg je er voor dat deze ook op tijd binnen komen. Mocht het nodig zijn, ben je in staat je directe collega’s van de CVA te ondersteunen. Aan het eind van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis. Je beseft dat dit de baan is die echt bij je past en waar je blij van wordt en kijkt uit naar de volgende werkdag.  

Wat bieden wij?

Je komt in een enthousiast en groeiend bedrijf met ijzersterke merken te werken waar een informele werksfeer heerst. We delen onze successen en geven je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Welkomstbonus van € 2.500 (Op basis van fulltime dienstverband, uit te betalen na 6 maanden succesvol samenwerken). 

Wie zijn wij?

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit elf vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel (Autocentrum van Vliet), Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth (AutoWinkel), Kia (Fase Autobedrijven) en Peugeot en Citroën (Van Vliet PGH). Ook schadeherstelbedrijf (Schadenet van Vliet) en leasemaatschappij (Vliet Lease) behoren tot de groep. Onze prijzenkast is goed gevuld: Autocentrum van Vliet heeft dé prijs van het jaar “Opel dealer of the year 2020”, binnengesleept. Daarnaast hebben we de Opel Klanttevredenheid Award twee jaar op rij gewonnen en inmiddels 11 keer de Opel Bedrijfswagencup! Met Fase Autobedrijven zijn wij uitgeroepen tot Top dealer 2023 en 2017 en tot Platinum Prestige dealer 2018. Hiermee zijn we uitgeroepen tot ‘Kia dealer van het jaar 2017 in Nederland’ en behoren wij bij de 30 beste Kia-Dealers van Europa. AutoWinkel heeft de titel ‘Beste Fiat Dealer van Nederland’ gewonnen. Met Schadenet behoren we tot de 10 beste schadeherstelbedrijven van Nederland.

Met zo’n 240 medewerkers realiseren we steeds weer een gezonde groei en zijn wij het autobedrijf waar men graag een auto koopt, laat onderhouden en repareren. Dit doen wij met gepaste trots. “Jouw rijplezier is onze drive”!

Het is algemeen bekend dat er momenteel een krappe arbeidsmarkt is. Ook wij hebben
hierdoor meer vacatures dan normaal. Daarnaast groeien wij al jaren gestaag. De
meeste vacatures komen dan ook voort uit deze groei. Ook dit jaar staat er weer
uitbreiding van vestigingen en merken op de agenda.

Natuurlijk staan wij ook voor een bedrijf waar werkgeluk voorop staat. Wij willen dat onze werknemers energie halen uit hun werkzaamheden en tevreden zijn over hun baan. Het is belangrijk om een goede balans tussen werk en ontspanning te vinden, daarom zijn bij ons alle functies parttime (vanaf 24 uur per week) in te vullen. Dit betekent dat je als ICT’er, marketeer, financieel professional, autotechnicus of verkoopadviseur parttime bij ons aan de slag kan. 

Ons doel is om met een gemotiveerd team een mooie prestatie neer te zetten, waar klanten enthousiast over spreken en waar wij allemaal trots op zijn!

Heb je interesse?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie met CV naar carriere@vanvlietautogroep.nl. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rebecca Valstar (HR Manager) op 0348 – 203032. Wij werven onze nieuwe medewerkers graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Deze vacature is beschikbaar bij:

autocentrum van vliet woerden

Van Vliet Autogroep Woerden

De Van Vliet Autogroep (sinds 1879) bestaat uit tien vestigingen en vertegenwoordigt de merken: Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Kia, Peugeot en Citroen.

Stuur hier direct je sollicitatie